Ndjeni sekretin e puthitjes së përsosur.

Gara jonë ka përfunduar.


PËRBËRËSI I GOMËS Black ChiliGjithçka varet nga mënyra se si e përzieni atë.

Si mund ta përmirësoni trysninë e gomës pa ndikuar në cilësitë e tjera, siç janë kilometrazhi dhe qëndresa e rrotullimit? Përgjigja e inxhinierëve tanë: Përbërësi Black Chili. Ky përbërës i veçantë i gomës siguron trysni më të mirë dhe distanca të shkurtra të frenimit, si në rrugë të lagështa edhe në të thata.


Një pjesë e teknologjisë më të fundit

Black Chili është një teknologji e posaçme e përbërjes së gomës, ku përbërësi i sipërfaqes së gomës përmban një lloj të ri karboni i cili është i përshtatur për gara. Ky lloj siguron ngrohje të shpejtë të gomës dhe stabilitet më të madh.

Polimeret në përzierjen e Black Chili janë të përforcuara me nanogrimca për fleksibilitet jashtëzakonisht të lartë. Në këtë mënyrë, ka më shumë pika kontakti me sipërfaqen e rrugës që e përmirëson trysninë dhe rrit qëndrueshmërinë. Rrëshirat e posaçme sigurojnë trysni optimale të blloqeve të profilit, që rezulton në distanca më të shkurtra të frenimit.