4 ditë në Francë

 12 vetura super sportive

   48 goma me performansë ultra të lartë

    Më shumë se 300 km rrugë piktoreske

     Eksperiencë ekskluzive kulinarike

PËRVOJA E VOZITJES Black ChiliE dini se si është ndjesia e trysnisë së gomave me performancë tejet të lartë?

Kur vërtet e ndjeni forcën e kthesës derisa vozisni një makinë super sportive, të vetëdijshëm për trysninë e paepur të gomave? Nuk mund të përshkruhet, duhet ta ndjeni vetë.

Përvoja e Vozitjes Black Chili është një udhëtim 4 ditor në rrethinën e Provansës franceze, në të cilën do të vëmë në provë gomat me performancë tejet të lartë të Kontinentalit, të njohur për përbërësin e tyre revolucionar të quajtur Black Chili që u mundëson atyre trysni maksimale në të gjitha shpejtësitë.

Në mes të TOP 100 garuesve në kuiz, ne do të zgjedhim një fitues i cili do të shkojë në Francë dhe do ta ketë rastin ta marrë dikë me vehte.

A mund t'u bëni ballë kuaj-fuqive?

Gomat

CONTISPORTCONTACT 5P MO

TIPARET

 • Përpikëri e përsosur drejtuese dhe sjellje sportive e vozitjes.
 • Trysni e shkëlqyer dhe stabilitet nëpër qoshe.
 • Distanca më të shkurtra të frenimit, si në rrugë të lagështa edhe në të thata.
 • I përshtatur për të përmbushur kërkesat e ndryshme të rrotave të përparme dhe të pasme.
 • Përbërësi i gomës "Black Chili".

PËRMASAT

235 / 35ZR19 91Y XL & 255 / 35ZR19 96Y XL

MERCEDES C43 AMG

PËRSHKRIM I HOLLËSISHËM

 • Motori: V6
 • Fuqia: 367 hp
 • Forca e rrotullimit: 520 Nm
 • Ndërruesi i shpejtësisë: Automatik me 9 shpejtësi

PERFORMANCAT

0-100 km / orë: 4.9 sekonda

Shpejtësia maksimale: 249 km / orë

Gomat

CONTISPORTCONTACT 5 SSR *

TIPARET

 • Distanca më të shkurtra të frenimit në çfarëdolloj kushte.
 • Më shumë trysni dhe stabilitet nëpër qoshe.
 • Konsum më të ulët të karburantit dhe performancë më të lartë për kilometrazh.
 • Teknologji-ContiSilent
 • Përbërësi i gomës "Black Chili"

PËRMASAT

255 / 40R18 88Y & 245/35R18 88Y

BMW M240i

PËRSHKRIM I HOLLËSISHËM

 • Motori: I6
 • Fuqia: 340 hp
 • Forca e rrotullimit: 500 Nm
 • Ndërruesi i shpejtësisë: Automatik me 8 shpejtësi

PERFORMANCAT

0-100 km / orë: 4,5 sekonda

Shpejtësia maksimale: 250 km / orë

Gomat

SPORTCONTACT 6

TIPARET

 • Përbërësi i gomës "Black Chili" për trysni maksimale në të gjitha drejtimet, e bën të mundshme një përvojë të jashtëzakonshme vozitjeje.
 • Trysni e shkëlqyer dhe stabilitet nëpër qoshe.
 • Force Vectoring për kontroll maksimal-një epokë e re në zhvillimin e profileve të gomave.
 • Aralon350 ™: Adaptive Hybrid Cap Ply i ri për stabilitet maksimal në shpejtësi të lartë deri në 350 km / orë.

PËRMASAT

235 / 35ZR20 92Y XL

PORSCHE BOXSTER 718

PËRSHKRIM I HOLLËSISHËM

 • Motori: I4
 • Fuqia: 296 hp
 • Forca e rrotullimit: 380 Nm
 • Ndërruesi i shpejtësisë: Automatik me 7 shpejtësi

PERFORMANCAT

0-100 km / orë: 4.9 sekonda

Shpejtësia maksimale: 275 km / orë

Gomat

CONTISPORTCONTACT 5P RO2

TIPARET

 • Përpikëri e përsosur drejtuese dhe sjellje sportive e vozitjes.
 • Trysni e shkëlqyer dhe stabilitet nëpër qoshe.
 • Distanca më të shkurtra të frenimit, si në rrugë të lagështa edhe në të thata.
 • I përshtatur për të përmbushur kërkesat e ndryshme të rrotave të përparme dhe të pasme.
 • Përbërësi i gomës "Black Chili"

PËRMASAT

235 / 35ZR19 91Y XL

AUDI RS3 SPORTBACK

PËRSHKRIM I HOLLËSISHËM

 • Motori: I5
 • Fuqia: 400 hp
 • Forca e rrotullimit: 480 Nm
 • Ndërruesi i shpejtësisë: Automatik me 7 shpejtësi

PERFORMANCAT

0-100 km / orë: 3.9 sekonda

Shpejtësia maksimale: 280 km / orë

Gomat

PREMIUMCONTACT 6

TIPARET

 • Përpikëri e përsosur drejtuese dhe sjellje sportive e vozitjes.
 • Trysni e shkëlqyer dhe stabilitet nëpër qoshe.
 • Distanca më të shkurtra të frenimit, si në rrugë të lagështa edhe në të thata.
 • Përbërësi i gomës "Black Chili"

PËRMASAT

255/40R22 103V XL

JAGUAR I-PACE

PËRSHKRIM I HOLLËSISHËM

 • Motori: 90 kWh Dual
 • Fuqia: 400 hp
 • Forca e rrotullimit: 696 Nm
 • Ndërruesi i shpejtësisë: Automatik me 10 shpejtësi

PERFORMANCAT

0-100 km / orë: 4.8 sekonda

Shpejtësia maksimale: 200 km / orë

Gomat

CONTISPORTCONTACT 5P

TIPARET

 • Përpikëri e përsosur drejtuese dhe sjellje sportive e vozitjes.
 • Trysni e shkëlqyer dhe stabilitet nëpër qoshe.
 • Distanca më të shkurtra të frenimit, si në rrugë të lagështa edhe në të thata.
 • Përbërësi i gomës "Black Chili"

PËRMASAT

275/40R19 105W XL

FORD MUSTANG GT

PËRSHKRIM I HOLLËSISHËM

 • Motori: V8
 • Fuqia: 450 hp
 • Forca e rrotullimit: 529 Nm
 • Ndërruesi i shpejtësisë: Automatik me 10 shpejtësi

PERFORMANCAT

0-100 km / orë: 4.5 sekonda

Shpejtësia maksimale: 250 km / orë